Leman NV

Vastgoed huren

Immokantoor Leman NV uit Meeuwen heeft een uitgebreid aanbod aan vastgoed van luxe appartementen. Beschikbaar voor verhuur.

Te huurContacteer ons

Verhuurkantoor te Meeuwen

Een verblijfplaats vinden is voor iedereen een grote beslissing, maar je bent aan het juiste adres. Leman NV is het top vastgoedbedrijf uit Meeuwen, België.

Feature Icon

Sinds 2001 heeft Leman NV een aanzienlijke en indrukwekkende reputatie opgebouwd in de vastgoedsector.

Feature Icon

Een van onze competitieve uitblinkers is onze beslissing om voor elk project exclusief te werken zonder derden

Feature Icon

Hierdoor zijn onze klanten steeds verzekerd van de beste kwaliteit en een vlotte opvolging in elk project.

elektricien
Feature Icon

Geen onnodig tijdverlies door talloze tussenpersonen, want wij bieden onze klanten toegang tot rechtstreeks contact met de eigenaar van het onroerend goed.

Feature Icon

Sinds 2001 hebben we al veel mensen geholpen bij het huren van onroerend goed.

Feature Icon

Wij bieden een passende oplossing voor elke woonwens. Onze kwaliteitswoningen geven onze klanten jarenlang zorgeloos woongenot.

Over ons

Een verblijfplaats vinden is voor iedereen een grote beslissing, maar je bent aan het juiste adres. Leman NV is het top vastgoedbedrijf uit Meeuwen, België. Sinds 2001 hebben we vele mensen geholpen bij het huren, kopen en verkopen van onroerend goed. Onze Specialisatie in de appartementen markt heeft zich al tientallen jaren bewezen. Onze uitgebreide ervaring en kennis in vastgoed zetten we professioneel in om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste appartement die goed bij hen past.

Het vertrouwde vastgoedbedrijf in België

Sinds 2001 heeft Leman NV een aanzienlijke en indrukwekkende reputatie opgebouwd in de vastgoedsector. Een van onze competitieve uitblinkers is onze beslissing om voor elk project exclusief te werken zonder derden. Hierdoor zijn onze klanten steeds verzekerd van de beste kwaliteit en een vlotte opvolging in elk project. Geen onnodig tijdverlies door talloze tussenpersonen, want wij bieden onze klanten toegang tot rechtstreeks contact met de eigenaar van het onroerend goed.

Een breed aanbod

Immokantoor Leman NV uit Meeuwen heeft een uitgebreid aanbod aan vastgoed van luxe appartementen . Beschikbaar voor verhuur. Het is essentieel dat we de behoeften van onze klanten goed begrijpen. Hoe ziet de omgeving er idealiter uit? Hoe ver is het naar het dichtstbijzijnde openbaar vervoer? Of, hoe groot is de garage? Wij bieden een passende oplossing voor elke woonwens. Onze kwaliteitsappartementen geven onze klanten jarenlang zorgeloos woongenot.

Onze diensten

Te huur

Te huur

Van plan om te verhuizen en een appartement te huren in de regio Meeuwen? Leman NV heeft alles in huis voor jouw verhuis naar het ideale appartement. Onze uitgebreide ervaring leidt je door elke lijst met de beste appartementen tegen een betaalbare prijs.
Realisaties

Realisaties

Leman NV realiseerde de voorbije jaren zelf heel wat mooie bouwprojecten rond Meeuwen, Genk, Oudsbergen . We combineren creativiteit en innovatie, en geven voorrang aan de universele principes van grootse architectuur
Maak afspraak

Maak afspraak

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan gerust contact met ons op.