Immo te koop: op en top kwaliteit, dat is ons vak

Dankzij een ruime ervaring in de sector en een goede kennis van zaken, is Leman nv uw aanspreekpunt bij uitstek voor het huren of de aankoop van exclusieve appartementen in de regio Meeuwen, Bree en Genk. Onze nieuwbouwprojecten “immo te koop” in Meeuwen staan steeds synoniem voor:

  • een goede bereikbaarheid
  • een hoge afwerkingsgraad
  • een correcte prijs-kwaliteit verhouding
  • een persoonlijke service
  • een ruim aanbod

Onroerend goed

Investeren in onroerend goed blijft interessant, zeker gezien het huidige financiële klimaat. Uw geld op de bank brengt weinig tot niets meer op. Het is dus zeker het overwegen waard om te investeren in bv. een appartement. Kiest u voor een nieuwbouwproject van Leman nv, dan bent u alvast zeker van kwalitatieve en luxueus afgewerkte appartementen. Eeninvestering zonder zorgen, die zichzelf in no time terugverdient.

”Immo te koop” - ruim aanbod in Meeuwen

Met panden in Meeuwen, Genk en Bree beschikt Leman nv uit een ruim aanbod in de ruime regio Meeuwen. Wenst u een overzicht van alle panden die momenteel te koop worden aangeboden? Of wil u weten welke nieuwe projecten gepland staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uiteraard is het steeds mogelijk om het appartement van uw keuze vrijblijvend te bezichtigen. Neem ook zeker een kijkje op onze pagina met realisaties voor enkele foto’s en sfeerbeelden.


Back to Top