Leman nv: een referentie in de realisatie van nieuwe woonprojecten

Naast de bemiddeling in de verhuur van eigen projecten houdt Leman nv zich ook bezig met de ontwikkeling en realisatie van grotere nieuwe woonprojecten. Hiervoor blijven wij steeds op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen en proberen we deze, waar mogelijk, voor te zijn. Zo zijn we momenteel in volle voorbereiding van een nieuwbouwproject in Bree.

Vernieuwing en kwaliteit

Vernieuwing en kwaliteit vormen de rode draad doorheen al onze projecten.
Vernieuwend, omdat we bij elk project steeds streven naar een integratie in de bestaande buurt. Een integratie die de buurt opwaardeert en vernieuwt, waardoor de waarde van de woningen stijgt.

Daarnaast is kwaliteit één van onze topprioriteiten. Bij de verkoop van appartementen hanteren we een strenge lijst van voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Aangezien we de panden in eigen beheer hebben, slagen we er steeds in om die hoge kwaliteit te handhaven.

Nieuwe projecten

Hieronder vindt u meer informatie over enkele van onze nieuwe projecten. Hebt u interesse in een specifiek project of wenst u een vrijblijvend gesprek, neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Of laat u inspireren door onze realisaties!

Verkoopsbrochure Overzichten indeling Onze sterke troeven Oppervlakte en quotiteiten
Bekijk hier het verkoopslastenboek.      Indeling vooraanzichten.
Indeling appartementen.
Onze sterke pluspunten Klik hier voor het overzicht Oppervlakte en quotiteiten.
Back to Top